Stolt Fastigheter AB grundades 2003 när lantbrukaren och entreprenören Stefan Stolt köpte två hyresfastigheter i Junsele. 2004 bildades aktiebolaget i samband med ytterligare fastighetsförvärv i Junsele och Frånö. Fastigheterna i Frånö avyttrades några år senare och fastighetsbeståndet består numera av 16 fastigheter i Junsele och en i Sollefteå, Järnvägsgatan 37. Bolaget äger och förvaltar idag 100 lägenheter och ett antal affärslokaler. Bolaget ägde även fd. komunhuset i Näsåker under några år men sålde fastigheten till föreningen Urkult.

Om Oss

Stolt Fastigheter AB grundades 2003 när lantbrukaren och entreprenören Stefan Stolt köpte två hyresfastigheter i Junsele.

2004 bildades aktiebolaget i samband med ytterligare fastighetsförvärv i Junsele och Frånö. Fastigheterna i Frånö avyttrades några år senare och fastighetsbeståndet består numera av 16 fastigheter i Junsele och en i Sollefteå, Järnvägsgatan 37.

Bolaget äger och förvaltar idag 100 lägenheter och ett antal affärslokaler.

Bolaget ägde även f.d. kommunhuset i Näsåker under några år men sålde fastigheten till föreningen Urkult.


Nya ägare 2019!

Den 6 mars 2019 bytte företaget ägare och i samband med det nya tillträdet bytte bolaget namn till Ådalen fastigheter.

Peter Andersson, Junsele och Jocke Smålänning, Norderåsen förvärvade bolaget och ser ljust på framtiden. Dagen då Stefan Stolt sålde bolaget fanns endast en vakant lägenhet och med stöd ifrån naturvårdsverket kunde en stor del av uppvärmningssystemet bytas 2018-2019  detta gav en god start på ett nytt kapitel i fastighetsbolagets historia. 


Nutid sssssdfsdhsfdjfhj

I dagsläget består Stolt Fastigheter av 16 fastigheter varav 1 i Sollefteå och resterande i Junsele. 

Organisation

Stefan Stolt     Ägare / VD 

Yibrah Mehari  Fastighetsskötare